Om Hammerstad Maskin

Om Hammerstad Maskin AS

Hammerstad Maskin AS ble etablert i 1999, av Alex Hammerstad. Firmaet drev i begynnelsen med utleie av maskiner og kranførere, men spesialiserte seg raskt på utleie av Tårnkranførere. Vi hadde kontor i Fredrikstad, men hovedtyngden av arbeid var Oslo og Østlandet. I tillegg til Tårnkranførere begynte vi også og levere løfteutstyr, smøremidler og intern samband. I 2009 kjøpte T.O.Bull 51% av aksjene i Hammerstad Maskin, og navnet ble byttet til T.O.Bull Bemanning. Vi flyttet kontorer til T.O.Bull sine lokaler i Moss.Vi ble en selvstendig avdeling i Bull systemet, med de samme personene i ledelsen vi hadde fra før.


Etter Nordic Cranes oppkjøp av Mobilkran og Transport virksomheten i T.O.Bull, ble vi værende igjen sammen med T.O.Bull Betongpumping.Vi så ikke den samme synergieffekten lenger, og valgte i desember 2011 og kjøpe tilbake aksjene fra T.O.Bull. 2012 byttet vi derfor navn tilbake til Hammerstad Maskin, og har igjen hovedsete i Fredrikstad. Vi er fortsatt de samme personene i ledelsen, men har underveis blitt en del flere kranførere.Hammerstad Maskin er i dag Norges største utleier av tårnkranførere, og er fortsatt i vekst. Vi leverer i dag også førere til andre krantyper og teleskop truck. 1. juli 2012 kjøpte Hammerstad Maskin all driften i firmaet Leon Høiland AS. Høiland har på samme måte som Hammerstad Maskin kun drevet med utleie av førere.Vi følte dette var en bra måte og videre styrke firmaets posisjon i markedet, og kunne gi kundene et enda bedre produkt.Vi fikk i denne overtagelsen med oss mange gode førere, og et firmanavn som står for kvalitet på lik linje med det Hammerstad Maskin gjør.Vårt mål er å gi kunden et sikkert og stabilt produkt, og vi legger stor vekt på HMS. Hammerstad Maskin har også samarbeidet med flere av de største entreprenørene ved utarbeiding av regler og rutiner ved krankjøring.


Vi har vært involvert i de fleste større prosjekt på Østlandet, og har derfor stor erfaring innen kjøring av tårnkraner. Vi leverer også løfteutstyr, smøremidler og internsamband. Dette er for at kunden skal kunne forholde seg til en leverandør på de fleste tingene innen bruken av tårnkran.


Historikk

  • 2017 – Hammerstad er involvert i de fleste store prosjekter på Østlandet
  • 2012 – Hammerstad Maskin kjøper driften i Leon Høiland AS
  • 2012 – Navnebytte tilbake til Hammerstad Maskin
  • 2011 – Tilbakekjøp av aksjer
  • 2009 – Navnebytte til T.O. Bull Bemanning etter aksjesalg
  • 1999 – Hammerstad Maskin AS etableres


Virksomhetsområder

I tillegg til utleie av Tårnkranførere, tilbyr vi også:

null

Mobilkran

Fører til mobilkran
null

Lastebilkran

Fører til Lastebilkran
null

Teleskoptruck

Fører til Teleskoptruck
null

Kommunikasjon & Samband

Vi leier ut utstyr for Komminukasjon & Samband

Vår Visjon


Hammerstad Maskin AS visjon er å levere best på alle tjenester innen bruk av tårnkran og andre typer kran.  Vi ønsker at våre kunder skal kunne forholde seg til oss som solid leverandør på disse områdene.


Ledelsen

Alex Hammerstad -
DAGLIG LEDER

KONTAKTINFORMASJON:

Mob: 959 44 444
Epost: alex@hammerstadmaskin.no

Lene M. Bro Matland - ØKONOMIANSVARLIG

KONTAKTINFORMASJON:

Mob: 400 24 101
Epost: lene@hammerstadmaskin.no

Håvard Strandbakke - FORMANN

KONTAKTINFORMASJON:

Mob: 400 24 114
Epost: havard@hammerstadmaskin.no